Dodano: 2009-05-04 04:52
Elfen lied, naruto, death note, bleach, one piece, kanon, Clannad, Chobits, D.gray-man, darker than black, fullmetal alchemist, green green, hellsing, Higurashi no Naku Koro ni, Higurashi no Naku Koro ni kai, Myself;Yourself, Onegai Teacher, onegai twins, skip beat!, Soul eater, Ouran High School Host Club, Tsubasa Chronicle, True Tears, Zero no Tsukaima. Z tego co oglądem te powyższe w większym lub mniejszym stopniu przypadły mi do gustu ale wszystkie są warte polecenie.
Dodano: 2009-05-04 09:41
Jak ja mogłem zapomnieć!! Właśnie do mojego przeżartego przez skleroze łba wpadł Claymore
. Jeden z najlepszych anime jakie widziałem(choć szkoda że sie skończyło na 1 sezonie)
Wszystko się kiedyś kończy
Najlepsze anime Dodano: 2009-05-04 13:56
Tak, 2.Hellsing rządzi ale ostatnimi czasy zapodobało mi się 2.Full Metal Alchemist, 3.Ergo Proxy, 4.Death Note oraz jeszcze kilka dobrych anime....
Dodano: 2009-05-04 14:21
tak, Claymore niezle, choc urwane...podobnie napalilem sie ogladajac Berserk, i tez urwane :x
CARPE NOCTEM***do everything what you want...but please, don't look into my eyes...*** fata viam invenient***"Od muzyki piekniejsza jest tylko cisza"***"a pitiful person, allowing her soul to be manipulated with an illusion called love"
Dodano: 2009-05-04 14:32
A dla mnie Princess Mononoke :D
carpe diem
Dodano: 2009-05-04 15:30
Hellsing, Vampire Hunter D, Chobits, Vampire Princess Miyu
Ale najważiejsze to Shin-chan
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2009-05-04 16:11
Nie jestem fanem anime, ale do pewnego momentu podobał mi się Hellsing, bardzo lubię Vampire Hunter D, Trigun, Hauru moving castle(czy jakoś tak...).
"Przeżyć życie najpełniej, choćby najstraszniej, nie oszczędzając się, zużyć wszystko, do końca, zużyć siebie i zużyć innych, jeśli oni tym istotniej siebie, przeżyć będą mogli" Witkacy, "Nienasycenie"
Dodano: 2009-05-04 18:52
Spirited away - pierwsze jakie widziałam i jakoś zostaje mi w pamięci :) i mój bezwzględny nr 1 Full Metal Alchemist :D:D:D:D
"Uważam, że powinieneś zabić, za to, w co wierzysz"
Dodano: 2009-05-23 12:05
z gatunku fantasy Ninja Scroll, bez dwóch zdań, potem Bleach, chociaż coraz bardziej autorzy pogrążają się względem fabuły
z s-f - Iria
z pozostałych - Great Teacher Onizuka i Death Note (tylko do śmierci L
Dodano: 2009-05-24 14:36
Dn..
....Heeeeelllsiiiinnnggggg.
Dodano: 2009-05-24 14:44
| Monti napisał(a): |
| Hauru moving castle(czy jakoś tak...). |
Ruchomy zamek Hauru, już się pojawiło kilka razy w tym temacie, wystarczyło przejrzeć forum
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Dodano: 2009-05-25 19:06 Zmieniono: 2010-11-19 19:18
Berserk jedyny w swoim rodzaju dark anime.Polecam
a no tak jeszcze co warto obejrzeć to Ergo Proxy,Experiments Lain, Shigurui,Blood+,Spice and Wolf, Higurashi, NGE, Black Lagoon...
a no i Trigun(warto wymienić) reszty nie bede wymieniał...
Dodano: 2009-05-28 21:50
wlasnei skonczylam ogladac 1 serie vampire knight i jest tam kilka nieziemskich motywow,np smierc shizuki, dla ktorych warto ogladac XD do tego fajna kreska, kompozycja scen i kolory
Dodano: 2009-05-29 15:28
Oczywiscie HELLSING number 1 !!! (manga,seria oraz oav), NANA, SKY BLUE, DB !!!
use condoms
Dodano: 2009-05-31 00:26
Słyszałam, że Berserk ma niezłą fabułe ale jeszcze się nie przekonałam o tym osobiście.
Dla mnie: Hellsing, Death Note, Code Geass, Nana.
Dobrze wspominam też Blood +, Naruto Shippuuden, Cowboy Beboop, Black Blood Brothers i Ergo Proxy oraz... Golden Boy :roll: :lol: